Over mij

'Als je iemand ontmoet zonder glimlach, geef dan die van jou'

Dit is mijn favoriete quote. En tevens sluit dit aan bij mijn missie: ik wil graag mensen met elkaar verbinden, om een bijdrage te leveren aan hun geluksgevoel.

Met mijn trainingen wil ik teamleden met elkaar verbinden, zodat de werknemers met meer plezier naar hun werk gaan. Gevolg: organisaties floreren.

 

Mijn passies

Samen met mijn gezin woon ik in Noordwijk, vlakbij de duinen en het strand. Ik hou ervan om in de natuur te wandelen en te fietsen. Aansluitend ga ik graag bij een strandtent zitten met een cappuccino. In ons huis staat altijd wel een veldboeket met kleurrijke bloemen.

 

Werkervaring als trainer:

Ik werk voor uiteenlopende organisaties. Teams waar de communicatie stroef loopt help ik om meer verbinding te creƫren, zodat de werksfeer verbetert.

Mijn achtergrond: ik werk momenteel voor diverse trainingsbureaus zoals Foodbase en Teamspeling. Ik heb voorheen gewerkt als trainer voor corporate organisaties: Shell, Nespresso en Orthocenter.

 

Werkervaring als quizmaster voor bedrijfsuitjes:

Ongeveer 15 jaar heb ik gewerkt als spelbegeleider en quizmaster bij bedrijfsuitjes via Stad Unique en Huisbrand Events. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met het werken met groepen.

 

Afgeronde opleidingen:

  • Gecertificeerd: DISC Benelux - communicatievoorkeursstijlen
  • Trainersopleiding Karin de Galan (HBO+)
  • Master Communication Studies

Cursussen: Lichaamstaal, NLP, Authenticiteit, MBTI, verbindende communicatie, Public Speaking, Sales, Vergadertechnieken