Over mij

'Als je iemand ontmoet zonder glimlach, geef dan die van jou'

Dit is mijn favoriete quote. En tevens sluit dit aan bij mijn missie: ik wil graag mensen met elkaar verbinden, om een bijdrage te leveren aan hun gevoel van welzijn.

Met mijn trainingen wil ik teamleden met elkaar verbinden, zodat de werknemers met meer plezier naar hun werk gaan. Gevolg: organisaties floreren.

 

Mijn passies

Sinds een paar jaar woon ik in Noordwijk samen met mijn man, vlakbij de duinen en het strand. Ik hou ervan om in de natuur te wandelen en te fietsen. Aansluitend ga ik graag bij een strandtent zitten met een cappuccino. In ons huis staat altijd een veldboeket met kleurrijke bloemen.

 

Werkervaring:

Ik werk voor uiteenlopende organisaties. Teams waar de communicatie stroef loopt help ik om meer verbinding te creƫren, zodat de werksfeer verbetert.

Mijn achtergrond: ik heb gewerkt voor corporate organisaties: Shell, Nespresso en Orthocenter. Onderwerpen van de trainingen waren: gastvrijheid/ sales en klachtenafhandeling. Ook hier oefenden de deelnemers met gespreksvaardigheden om zo meer verbinding met een klant te krijgen voor een verhoging van de klanttevredenheid.

 

Afgeronde opleidingen:

  • Gecertificeerd: DISC Benelux - communicatievoorkeursstijlen
  • Trainersopleiding Karin de Galan (HBO+)
  • Master Communication Studies

Cursussen: Lichaamstaal, NLP, Authenticiteit, MBTI, RET, verbindende communicatie, Public Speaking en Sales.